SİİRT / BAYKAN - Günbuldu Ortaokulu

Günbuldu Ortaokulu

Günbuldu Köyü Köy İçi Mevki No1 BAYKAN / Siirt İnstagram gunbulduilkortaokulu
Vizyon
Öğrencilerimizi zeka düzeyleri ile yetenekleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitime karşı olumlu tutum geliştirmelerini sağlamak ve teknolojinin son teknikleriyle yenilikçi, toplum tarafından benimsenen bir eğitim-öğretim yuvası olmaktır.
Misyon
Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üretebilen, hür ve demokratik düşünen, çağdaş düşünce yapısına sahip, iletişime açık, vatanını seven ve ona faydalı olmak için elinden geleni yapan yaratıcı, bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tamgün
08.30-15.05
Ulaşım
Köye ulaşım köylülerin şahsi arabaları ile ya da ticari taksilerle sağlanmaktadır. Öğretmenlerin ise servisle ulaşımı sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Siirt´in Baykan ilçesine bağlı olan Günbuldu Köyünün merkeze uzaklığı 58 Km, ilçeye uzaklığı 12 Km, toplam rakımı: 1000m´dir. Bitlis´e yakın olması sebebiyle kışın dağlarının doruklarından kar eksik olmasada baharın gelişiyle köyümüz seyrine doyum olmayan bir manzaraya sahiptir
İlçe Merkezine uzaklık 12 km İl Merkezine uzaklık 58 km
TÜBİTAK 4006